Honden- en kattenpsychologe

&

gedragstherapeut “Trust Techniek”

in opleiding

Welkom op onze kattenpagina

Over katten wordt nog wel gedacht dat ze weinig interesse hebben voor hun mensen Niets is minder waar, ook katten hechten zich aan hun huisgenoten en hebben zo hun noden.  En ook katten kunnen zich slecht in hun vel voelen en uiten dat door kattengedrag dat wij als ongewenst ervaren.

Hoe gaan we te werk?

1. Wanneer je contact opneemt, worden je een aantal vragen gesteld om een zicht te krijgen op de situatie. Dat kan telefonisch, via chat of door middel van ht invullen van een vragenlijst via mail. Hoe meer info we ontvangen, hoe beter.

2. Aan de hand van je verhaal of de antwoorden op de vragen, wordt er dan bekeken wat de beste manier is om je te helpen. Meestal is een huisbezoek aangewezen maar soms kan een online sessie al volstaan. Dat wordt bepaald tijdens het eerste contact.

3. Tijdens het huisbezoek wordt je kat geobserveerd als ze dat toelaat, want katten houden niet zo van vreemde bezoekers.  De leefomgeving wordt bekeken, de gezinssamenstelling…kortom al wat invloed kan uitoefenen op de situatie wordt meegenomen in de observatie.

4. Na het verkennend gesprek wordt er bekeken wat haalbaar is voor zowel de kat als de baasjes, om te gaan werken aan het samenleven.  Na het gesprek is een opvolgsessie altijd mogelijk indien de situatie dit vereist.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Adres

Kalkestraat 2, 1745 Opwijk

Contact

 0468 111 638

[email protected]

Openingstijden

Bereikbaar tussen 10-21u

Gesloten op zondag