Honden- en kattenpsychologe

&

gedragstherapeut “Trust Techniek”

in opleiding

Welkom op onze hondenpagina

Als het niet helemaal verloopt zoals je had gedacht, of erger, het loopt helemaal verkeerd voor je gevoel, dan wacht je best niet langer om hulp in te roepen. Want niet alleen jij zal je er dan slecht bij voelen, ook je huisdier.

Hoe gaan we te werk?

1. Wanneer je contact opneemt, worden je een aantal vragen gesteld om een zicht te krijgen op de situatie. Dat kan telefonisch, via chat of door middel van het invullen van een vragenlijst via mail. Hoe meer info we ontvangen, hoe beter.

2. Aan de hand van je verhaal  wordt er dan bekeken wat de beste manier is om je te helpen. Meestal is een huisbezoek aangewezen maar soms kan een online sessie al volstaan. Dat wordt bepaald tijdens het eerste contact.

3. Tijdens het huisbezoek wordt je hond grondig geobserveerd alsook de communicatie met de mensen, wordt de omgeving bekeken, kortom al wat invloed kan uitoefenen op de situatie wordt meegenomen in de observatie.

4. Na het verkennend gesprek wordt er bekeken wat haalbaar en mogelijk is, zowel voor de hond als de baasjes, om te gaan werken aan het samenleven. Na het gesprek is een opvolgsessie altijd mogelijk indien de situatie dit vereist.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Adres

Kalkestraat 2, 1745 Opwijk

Contact

 0468 111 638

[email protected]

Openingstijden

Bereikbaar tussen 10-21u

Gesloten op zondag