honden en katten coaching

Verloopt het tussen jou en je hond niet helemaal? Of loopt het helemaal verkeerd voor je gevoel? Wacht dan niet langer om hulp in te roepen. Want niet alleen jij voelt je er slecht bij, ook je huisdier.

Over katten wordt nog wel gedacht dat ze weinig interesse hebben voor hun mensen. Niets is minder waar. Ook katten hechten zich aan hun huisgenoten en hebben zo hun noden.  En ook katten kunnen zich slecht in hun vel voelen en uiten dat door kattengedrag dat wij als ongewenst ervaren.

In contact met je honden- en kattencoach

Wanneer je contact opneemt, worden je een aantal vragen gesteld om als kattencoach een zicht te krijgen op de situatie. Dat kan telefonisch, via chat of door middel van het invullen van een vragenlijst via mail. Hoe meer info we ontvangen over de kat en de situatie en de bredere context, hoe beter.

het verhaal van jou en je huisdier

Aan de hand van je verhaal wordt er door de hondencoach en kattencoach bekeken wat de beste manier is om je te helpen. Meestal is een huisbezoek aangewezen maar soms kan een online sessie al volstaan. Dat wordt bepaald tijdens het eerste contact.

op huisbezoek

Tijdens het huisbezoek wordt je hond en kat grondig geobserveerd – als ze dat toelaat – want katten houden niet zo van vreemde bezoekers. De leefomgeving wordt bekeken, de gezinssamenstelling… kortom alles wat invloed kan uitoefenen op de situatie wordt meegenomen in de observatie.

Na het gesprek

Na het verkennend gesprek wordt er bekeken wat haalbaar is voor zowel de kat als de baasjes, om te gaan werken aan het samenleven.  Na het gesprek is een opvolgsessie altijd mogelijk indien de situatie dit vereist.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Telefoonnummer

(0468) 111 638

Adresgegevens

Kalkestraat 2
1745 Opwijk (België)

E-mailadres

hondenkatten@gmx.com

BTW-nummer

BE0550 562 39

Openingstijden

Bereikbaar tussen 10.00 - 21.00 uur
Op zondag gesloten