Honden coach

Verloopt het tussen jou en je hond niet helemaal? Of loopt het helemaal verkeerd voor je gevoel? Wacht dan niet langer om hulp in te roepen. Want niet alleen jij voelt je er slecht bij, ook je huisdier.

In contact met de hondencoach

Wanneer je contact opneemt, worden je een aantal vragen gesteld om als hondencoach een zicht te krijgen op de situatie. Dat kan telefonisch, via chat of door middel van het invullen van een vragenlijst via mail. Hoe meer info we ontvangen over de hond en de situatie en de bredere context, hoe beter.

het verhaal van jou en je hond

Aan de hand van je verhaal wordt er door de hondencoach bekeken wat de beste manier is om je te helpen. Meestal is een huisbezoek aangewezen maar soms kan een online sessie al volstaan. Dat wordt bepaald tijdens het eerste contact.

op honden-huisbezoek

Tijdens het huisbezoek wordt je hond grondig geobserveerd alsook de communicatie met de mensen, wordt de omgeving bekeken, kortom al wat invloed kan uitoefenen op de situatie wordt meegenomen in de observatie.

Na het gesprek

Na het verkennend gesprek wordt er bekeken wat haalbaar en mogelijk is, zowel voor de hond als de baasjes, om te gaan werken aan het samenleven. Na het gesprek is een opvolgsessie altijd mogelijk indien de situatie dit vereist.

Neem gerust vrijblijvend contact op

Telefoonnummer

(0468) 111 638

Adresgegevens

Kalkestraat 2
1745 Opwijk (België)

E-mailadres

hondenkatten@gmx.com

BTW-nummer

BE0550 562 39

Openingstijden

Bereikbaar tussen 10.00 - 21.00 uur
Op zondag gesloten

COVID-19!

Momenteel vinden de consultaties weer op locatie plaats